woensdag 16 juli 2014

Terug naar huis.....

Lieve blogvolgers,

We zijn sinds een paar dagen op de terugweg, richting Nederland.

De redenen waarom we teruggaan zijn divers maar een paar doorslaggevende redenen zijn dat we onze (klein) kinderen, (schoon) vader, broers/zussen, familie en vrienden best wel missen en wij vinden 6 maanden van huis weg zijn te lang.

Kortom, het gevoel om door te gaan was niet meer oké en we hebben hier uitgebreid met elkaar over gesproken. We hebben alles tegen elkaar afgewogen en we hebben besloten om terug te gaan. De beslissing moest voor ons wel duidelijk zijn voordat we de oversteek naar Sardinië zouden maken want dat is ook weer een tocht van 190 mijl…..

Voor ons is het een enorme opluchting dat de kogel door de kerk is en we vinden het weer een uitdaging om de tocht terug te maken.

Zoals het er nu naar uitziet zetten we de boot begin september op de kant in Portugal en vliegen terug naar huis. Volgend jaar varen we de boot dan verder terug naar Nederland.

de baai van Pollenca
Inmiddels zijn we het weekend weer overgestoken naar Mallorca waar we via de baai van Pollenca en de baai van Porto Petro nu weer in een prachtige ankerbaai bij Platja des Carbo liggen.
voor anker bij Platja des Carbo
Zolang we onderweg zijn, blijven we onze verhalen en avonturen op het blog zetten. Het is te leuk en te bijzonder om jullie niet mee te laten genieten van wat wij allemaal beleven. Het blijft toch echt genieten!

Wordt vervolgd.......1 opmerking:

Anoniem zei

Dapper besluit jongens! En hoe dan ook hebben jullie een fantastische trip gehad en nog voor de boeg. Prachtige ervaring!
Groeten,
Gaby